Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Øster Nykirke Logo
Mobil menu

Dagligdagen

Fællesskab

Hver eneste morgen mødes alle klasser til morgensamling og morgensang kl. 8.00. Det er vigtigt for relationen mellem både ældre og yngre elever, at de hver dag ser og hører hinanden. Morgensangen giver derudover også gode oplevelser i det store fællesskab. Der bliver givet beskeder fra både lærer og elever, hvorefter skoledagen fortsætter i klasserne. 

 

Læsebånd

Som noget nyt i dette skoleår har vi læsning på alle klassetrin fra kl.8.15-8.45. Dette er for at højne elevernes læsekundskaber men også for at eleverne opdager, glæden ved at få en læseoplevelse.

Ringetider

Lektionerne er 45  minutter og bliver brudt op af både planlagte pauser, og lærerenes mulighed for at gøre bevægelse til en del af undervisningen. 
Kl. 11.30 spiser klasserne medbragte madpakker eller henter mad fra madordningenHerefter er der frikvarter, der medmindre vejret viser sig fra sin værste side foregår udenfor.

Vi har "teater ring" - 3 min før skoledagen starter, 3 minutter for pauserne slutter ringer skolens klokke. Vi har valgt dette for at give eleverne bedre muligheder for at være klar til undervisningen. 

SFO

Når skoledagen ender, har eleverne mulighed for at gå i SFO’en, der ligger på skolens matrikel. Personalet er samtidig en del af skolens personale, hvorfor eleverne hver dag møder kendte ansigter - også i SFO’en. Eleverne skal være tilmeldt og være betalt for, for at må bruge SFO’en. Du kan læse mere om SFO’en her