Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Øster Nykirke Logo
Mobil menu

Nøgletal og rapporter

I dette afsnit vil du kunne læse mere om de rapporter, undersøgelser og lignende, der hvert år bliver udgivet. Det er en af de sikkerheder du har som forældre, når du vælger skole til dit barn. Mens tal og fakta kan sige meget, så opfordre vi til, at I kommer forbi på besøg, og mærker stemningen, humøret og omgivelserne - for de er svære at måle, men skal opleves. I er altid velkommen, men vil I være sikre på at vi er i huset, så giv os et ring først. Læs mere her

Forældretilfredshedsundersøgelse

Forældretilfredshedsundersøgelsen bliver udgivet hvert 2. år, og afspejler et øjebliksbillede af skolen. I årets undersøgelse er vi rigtig stolte af de opnåede resultater i vores pædagogiske arbejde, hvor både tryghed, udvikling og faglighed er gennemgående temaer, der scorer højt. 

Medarbejdere

På Øster Nykirkeskole har vi en alsidig fleksibel lærergruppe, der ser lærerjobbet som et kald mere end et arbejde. Eleverne møder derfor undervisere der er dybt engageret i udviklingen af elevernes faglige kunne og deres sociale kompetencer. Vi er 18 medarbejdere, der hver dag sætter en ære i at undervise netop jeres børn. 

Vores elever

Undervisningsministeriet holder styr på en masse spændende data om vores elever. Bl.a. udviklingen i antal elever, trivsel og fravær. Vi er f.eks. rigtig stolte over, at vi ligger 7,5 procentpoint over landsgennemsnittet, når det kommer til om eleverne undervises af en lærer med undervisningskompetence i faget. Derudover er vores elevtrivsel langt over landsgennemsnittet og vores elevfravær langt under. Vi tror på, at vores hårde arbejde og åbne tilgang til hinanden har en direkte indflydelse herpå.